Birgitta Birath | Behandlingar
15380
page,page-id-15380,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Handanalys

Händerna visar det som finns i ditt medvetande, medvetet och undermedvetet, just nu. Om du ändrar inställning och livsstil, ändrar sig också händerna. Därför är det inte möjligt att spå framtida händelser.

Handanalysen ger dig kunskap om dina förutsättningar. Du behöver inte bygga upp kunskapen om dig själv utifrĺn vad andra säger, du har själv ditt facit.

Handen är kartan i ditt livs orientering. Den ger dig möjlighet att undvika hinder och fallgropar, du kan finna de bästa vägarna och utsikterna.

Handanalysen hjälper dig att få en större förståelse för hur du fungerar och reagerar, den hjälper dig att se dina möjligheter, dina svårigheter och hur du kan komma till rätta med dem. Den visar också dina yrkesmässiga förutsättningar.

Diplomerad av The Cheirological Society, Oxford, England.

Läs mer
handanalys birgitta birath
image2

Kinesiologi

Kinesiologi (grek.: rörelselära) är en gammal kunskap, som åter kommit i bruk.

Kinesiologi innebär att man kan kommunicera med det undermedvetna genom att använda muskeltest. Man kan använda vilken muskel som helst, men oftast använder man en arm. Enkelt uttryckt kan man säga att om ingenting stressar hjärnan, kan man hålla kvar en utsträckt arm, vid stress faller armen ner, när man trycker på den.

Muskeltesten ger information om blockeringar i systemet, det kan vara både fysiska och psykiska blockeringar, t ex fobier.

Läs mer

BrainGym & Reflexer

I arbete med koncentrations- och inlärningssvårigheter använder jag BrainGym och reflexbalansering, se separat artikel. Det ger också bra resultat för personer med neuropsykiatriska funktionshinder.

Jag hjälper människor med inlärningssvårigheter att börja läsa och skriva bättre. Jag har lång erfarenhet som speciallärare och ett intresse för behandlingsmetoder som kan hjälpa människor som inte blivit hjälpta i skolsystemet. För närvarande arbetar jag på Profilskolan där jag hjälper elever med specialundervisning.

Läs mer
image1-2